Facultatea de Medicina, UMF „Iuliu Hatieganu” Cluj-Napoca

Neurologia m-a atras inca din timpul facultatii: in anul 5 am avut primul contact cu aceasta stiinta exacta. Mi-a placut sa studiez, sa inteleg cum functioneaza sistemul nervos uman, care sunt cauzele complexe ale afectiunilor neuronale si, mai ales, ce poate face un medic pentru pacientii sai.

Acesta a si fost motivul pentru care subiectul ales pentru lucrarea mea de licenta a fost despre tratamentul bolii Alzheimer.

Medic rezident neurolog în Clinica de Neurologie „Ion Minea”, Cluj-Napoca

In cadrul acestei institutii prestigioase am avut oportunitatea de a aprofunda cunostintele teoretice si, mai ales sa deprind abilitati practice din patologia neurologica a adultului.

In aceasta perioada am avut ocazia de a participa la numeroase congrese de specialitate din tara si din strainatate, la cursuri de pregatire medicala continua in specialitatea de neurologie sau specialitati conexe si, de asemenea, am fost cooptata ca si coinvestigator pentru studiul de cercetare clinica in boala Parkinson.

Medic specialist neurolog, cabinet privat Cluj-Napoca

Din 2012, dupa absolvirea examenului de specialitate, imi desfasor activitatea ca si medic specialist neurolog in mediul privat, dar si prin contract cu CAS.

Activitatea principala este de diagnosticare si monitorizare a pacientilor cu boli neurologice cu evolutie acuta sau cronica, iar aceasta presupune stabilirea unei comunicari deschise in dublu sens si care reprezinta baza realizarii unei relatii de incredere pacient-medic.

dr Oslobanu Sanda

Medic Specialist Neurolog

medic primar