Politica de confidentialitate Dr. Oslobanu Sanda

 

Colectarea si utilizarea datelor dvs. pe acest site

Prezenta Politica de confidentialitate explica modul in care Dr. Oslobanu Sanda, proprietarul site-ului oslobanuneuro.ro, colecteaza, utilizeaza si gestioneaza informatiile dvs. cu caracter personal. Ne angajam sa protejam si sa va respectam confidentialitatea. Va rugam sa cititi prezenta Politica cu atentie ca sa intelegeti de ce si cum colectam datele dvs. si cum vor fi acestea utilizate, dar si care sunt optiunile dvs. cu privire la colectarea, utilizarea si divulgarea anumitor informatii si drepturile dvs. in acest context. In cazul in care doriti sa ne contactati in legatura cu informatiile dvs. cu caracter personal sau aceasta Politica, folositi urmatoarele date de contact: Denumirea companiei: Oslobanu Sanda Florina PFA Adresa: Str. Viilor nr 54, Cluj Napoca, jud. Cluj, Romania Telefon: +40 264 438 038 Formularul din pagina de contact disponibil AICI.  

Ce inseamna Date Personale?

Prin Date Personale intelegem orice fel de date despre o persoana care pot duce, direct sau indirect, la identificarea persoanei respective. Sunt incluse aici Numele, orice Numar de Identificare, orice informatii despre Localizare si orice alt identificator online precum dispozitivul folosit pentru accesarea internetului, adresa IP sau informatiile obtinute prin cookie-uri.  

Solicita Raport GDRP sau Stergerea Datelor

  In contextul colectarii si utilizarii datelor dvs. am luat toate masurile tehnice pentru ca dvs. sa ne puteti oferi acordul in deplina cunostinta de cauza.  

Colectarea Datelor Personale

Colectam informatiile dvs. cu caracter personal atunci cand acestea sunt relevante pentru nevoile dvs. de consumator sau afacerea noastra. Primim si pastram urmatoarele informatii despre dvs.: Informatii pe care ni le puneti la dispozitie:
  • Numele si prenumele, adresa de e-mail, numarul de telefon
Informatii colectate automat:  

Protectia Datelor Personale

Siguranta datelor dvs. este o prioritate pentru noi. Folosim datele dvs. pentru a furniza, analiza, administra, imbunatati si personaliza serviciile si eforturile noastre comerciale, pentru a procesa solicitarile primite si pentru a comunica in legatura cu aceste subiecte sau altele. De asemenea, folosim aceste date pentru a va oferi o experienta personalizata atat pe site-ul nostru, cat si pe platformele online pe care ne promovam produsele si serviciile (Facebook si Google). Toate informatiile dvs. cu caracter personal sunt tratate in mod confidential si protejate corespunzator.  

Cum folosim datele dvs.?

Folosim datele dvs., doar daca avem acordul dvs., in mai multe feluri, in functie de natura lor. Mai jos am detaliat toate tipurile de date pe care le colectam si cum le folosim ulterior: Adresa de email In cazul in care ne-ati furnizat adresa dvs. de email, o vom folosi pentru a va trimite emailuri de informare cu privire la produsele si serviciile noastre. Numele si Prenumele In cazul in care ne-ati furnizat Numele si Prenumele dvs., folosim aceste date pentru intocmirea contractului de prestari servicii intre dumneavoastra si noi dar si pentru a personaliza email-urile pe care le primiti de la noi. Numarul de telefon In cazul in care ne-ati furnizat Numarul de Telefon, folosim aceste date pentru a va putea contacta rapid, in cazul in care ati solicitat informatii despre produsele si serviciile noastre sau in scopul informarii cu privire la statusul proiectelor comune aflate in derulare; Datele despre browser/IP/dispozitiv In cazul in care ati fost de acord sa colectam detaliile despre Browser, IP, Dispozitiv, folosim aceste date pentru a determina cum folositi site-ul nostru, scopul fiind sa facem schimbarile necesare pentru ca dvs. sa gasiti mai usor informatiile pe care le cautati;  

Cat timp pastram datele cu caracter personal?

Oslobanu Sanda Florina PFA nu va pastra datele dvs. cu caracter personal pentru o perioada mai lunga decat este necesar pentru indeplinirea scopului specific de utilizare.  

Partajarea datelor dvs.

Protectia confidentialitatii tale este importanta pentru noi, prin urmare, nu vom distribui niciodata informatiile tale cu caracter personal unui tert in alte scopuri decât cele descrise în prezenta Politică. Oslobanu Sanda Florina PFA nu a vandut, nu vinde si nu va vinde niciodata datele dvs. catre terte parti. Totusi, informatiile dvs. pot fi divulgate in anumite scopuri unor terte parti, si anume Furnizorilor de Servicii cu care colaboram. Folosim alte companii, agenti sau parteneri contractuali („Furnizori de Servicii”) pentru a asigura furnizarea serviciilor in numele nostru sau pentru a ne asista in furnizarea serviciilor. Spre exemplu, angajam Furnizori de Servicii care sa asigure servicii de infrastructura si IT, sa personalizeze si sa optimizeze serviciul, sa analizeze si sa imbunatateasca datele (inclusiv date despre interactiunile utilizatorilor cu serviciul nostru). In timpul furnizarii acestor servicii, Furnizorii de Servicii pot avea acces la informatiile dvs. personale sau la alte informatii. Acestia sunt autorizati sa foloseasca informatiile dvs. personale exclusiv in scopul furnizarii serviciilor.  

Adresarea utilizatorilor prin publicitate online

Desfasuram campanii de publicitate online pentru a te informa despre produsele si serviciile pe care le oferim. In acest context folosim Google AdWords, serviciul de publicitate al Google Inc., precum si mai multe tehnici de adresare a utilizatorilor in cadrul campaniilor – pe baza datelor demografice (sex, varsta, repartizare geografica, proximitate), sau a intereselor – aceste informatii fiind puse la dispozitia noastra de catre reteaua amintita mai sus.  

Drepturile dvs. in contextul datelor

Drepturile dvs. in contextul colectarii si prelucrarii datelor sunt urmatoarele:
  1. Dreptul de a fi informat cu privire la cum sunt colectate si folosite datele dvs.: aveti dreptul sa cunoasteti scopurile prelucrarii, categoriile de date cu caracter personal pe care le detinem, partile sau categoriile de parti cu care datele dvs. cu caracter personal sunt partajate, perioada de pastrare a datelor, precum si sursa datelor noastre care nu sunt colectate direct de la dvs.
  2. Dreptul de a accesa datele pe care le avem despre dvs.: ne puteti intreba oricand ce date cu caracter personal despre dvs. sunt folosite si sa solicitati accesul la aceste date cu caracter personal.
  3. Dreptul de a cere rectificarea datelor pe care le avem despre dvs.: ne dorim ca informatiile dvs. cu caracter personal sa fie intotdeauna corecte si actualizate. In acest sens, ne puteti cere oricand sa corectam sau sa eliminam informatiile considerate inexacte sau invechite.
  4. Dreptul de a solicita stergerea datelor pe care le avem despre dvs.: ne puteti solicita sa oprim prelucrarea sau chiar sa stergem informatiile cu caracter personal pe care le detinem despre dvs. In cazul in care informatiile dvs. cu caracter personal sunt necesare pentru indeplinirea unei obligatii contractuale a Oslobanu Sanda Florina PFA fata de dvs., am putea fi incapabili sa indeplinim aceasta obligatie contractuala. De asemenea, daca informatiile dvs. cu caracter personal sunt necesare pentru ca Oslobanu Sanda Florina PFA sa respecte anumite obligatii legale (de ex. legislatia fiscala), cererea dvs. nu poate fi gestionata.
  5. Dreptul de a solicita oprirea trimiterii de mesaje de marketing catre dvs.: aveti dreptul de a va opune in orice moment prelucrarii datelor cu caracter personal in scopuri de marketing direct.
  6. Dreptul de a solicita trimiterea datelor dvs. personale catre dvs. sau catre un alt operator (dreptul de portabilitate): in cazul in care prelucrarea datelor este realizata prin mijloace automate, aveti dreptul de a ne solicita sa va transmitem datele dumneavoastra sau unui alt operator, intr-un format structurat, care poate fi citit automat.
  7. Dreptul de a depune o plangere, cu referire la folosirea datelor tale, catre organele abilitate: in cazul in care nu sunteti multumit de modul in care colectam sau folosim informatiile dvs. cu caracter personal, aveti dreptul sa depuneti o plangere formala la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal accesand pagina http://www.dataprotection.ro/.
Pentru orice intrebari in acest context, va rugam sa ne trimiteti un email accesand pagina de contact.  

Unde sunt stocate datele dvs. cu caracter personal?

Pastram datele cu caracter personal pe care le colectam despre dvs. in medii sigure. Informatiile dvs. cu caracter personal sunt protejate de accesul, divulgarea, utilizarea, modificarea sau distrugerea neautorizata de catre orice organizatie sau persoana fizica. Datele prelucrate sunt stocate in sediile si sistemele IT ale Oslobanu Sanda Florina PFA, dar si pe serverele furnizorilor nostri de servicii de incredere.  

Folosirea cookie-urilor

Pe acest site folosim cookie-uri. Pentru mai multe informatii despre cookie-uri, va rugam sa accesati pagina dedicata.   

Cum ne puteti contacta?

In cazul in care va putem oferi orice fel de informatii cu privire la produsele si serviciile noastre, sau la felul in care colectam si utilizam datele dvs. personale, va rugam sa ne trimiteti un email accesand pagina de contact.  

Actualizari

Ne rezervam dreptul de a face orice completari sau modificari la aceasta notificare legala. Va rugam sa vizitati aceasta pagina din cand in cand pentru a va informa asupra acestora si a noilor informatii. Varianta actualizata – iunie 2018, Oslobanu Sanda Florina PFA